pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdy je těžké dát sbohem, když se ale budete loučit se žiletkami a depilátory, rozhodně to smutná událost nebude, ba naopak. Už žádné otravné holení a podrážděná a zarudlá kůže, IPL epilace s chloupky zatočí jednou pro vždy.

 

IPL epilace vybrané partie v pražském studiu Beauty Glamour

 

Epilace intenzivním pulzním světlem je bezbolestná technika na odstranění nežádoucího ochlupení. Světlo absorbované melaninem v chlupu je přeměněno v teplo, které likviduje vlasový folikul. Princip selektivní fototermolýzy využívá pigment nalézající se v chlupu. Čím vyšší je míra pigmentu, tím vyšší je efektivita zákroku.

 

IPL epilace vybrané partie v pražském studiu Beauty Glamour

 

Jelikož ochlupení roste v cyklech (existují období růstu a období klidu), je k úplnému odstranění chloupků zapotřebí v průměru 5–6 návštěv. Poté je již epilace s IPL považována za trvalou nebo dlouhodobou. V průměru se podaří odstranit 85 % chloupků, zbylé jsou světlé a jemné, téměř nepostřehnutelné. Po ošetření se doporučuje alespoň 14 dní používat krémy s ochranným UV filtrem 30–50.

 

IPL epilace vybrané partie v pražském studiu Beauty Glamour

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace