pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přes tisíc let je Pu-erh považován za jeden z nejkvalitnějších čajů. Unikátní způsob zpracování a dlouhodobě prokázané vynikající účinky i příjemná chuť v kombinaci s povzbuzujícím yerba maté a jasmínem daly vzniknout exkluzivnímu čaji Jasmine Slim Pu-erh, užívanému na podporu hubnutí, snížení tělesného tuku i regulaci cholesterolu.


Čaj má navíc osvěžující účinky na tělo i psychiku. Mezi další známé účinky Pu-erhu patří např. regulace trávení a antibakteriální a oxidační vlastnosti.


Jedinečný přírodní hubnoucí čaj Pu-erh s jasmínem


Exkluzivní směs zelených čajů, černého čaje Pu-erh, tradičně užívaného ke kontrole váhy, jehož účinky jsou potvrzeny vědeckými studiemi, yerba maté, povzbuzující a antioxidační byliny z Jižní Ameriky a příjemného jasmínu, který čaji dodává skvělou chuť i příjemnou vůni. 

 

Jedinečný přírodní hubnoucí čaj Pu-erh s jasmínem

 

Unikátní kombinace zeleného čaje a Pu-erhu:

 
Jedinečný přírodní hubnoucí čaj Pu-erh s jasmínem
 

Balení 40 g vydrží cca na užívání 2–3 týdny, navíc nálev lze opakovat až třikrát. Při výrobě jsou zavedeny evropské standardy kontroly HACCP dle ES č. 852/2004. 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace