pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Navštivte jedny z nejznámějších a nejoblíbenějších evropských léčebných lázní. Naleznete zde plavecké bazény i zážitkové lázně. Druhé největší maďarské lázně s nejmodernějším světem sauny se těší na vaši návštěvu.

 

Travel Group s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Lázně Bükfürdő nabízí perfektní relaxaci pro všechny generace. Během návštěvy zde máte možnost využít 32 bazénů o celkové vodní ploše přesahující 5 200 m². Pro váš nerušený odpočinek jsou zde připraveny rozsáhlé zóny odpočinku s lehátky.

 

Pro děti byl vybudován nový dětský bazén a trojdílný skluzavkový komplex. Po vodních radovánkách si mohou vaši nejmenší užít zábavy s hračkami v herně. Pokud vám neschází odvaha jistě se pobavíte na skluzavkách začínajících uvnitř lázní a kroutících se vně lázeňských zdí. Zážitek je umocněn světelnými a barevnými efekty.

 

Travel Group s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Saunový svět s kapacitou pro 150 lidí jistě ocení milovníci saunování. Naleznete zde tepidárium, parní lázně, infračervené i finské sauny, ledovou kabinu, aromasaunu a venkovní finskou saunu. Odpočinek po pobytu v sauně vám přinese vnitřní odpočinková zóna a vzdušné zahrady. Vnitřní i vnější ochlazovací bazény, jacuzzi a Kneippův bazén se doporučuje použít na závěr saunování.

 

 

K vašemu pohodlí byla otevřena vnitřní restaurace s otevřenou kuchyní, ve které si kulinářské speciality a lahodné zdravé pokrmy může vychutnávat až 200 lidí najednou – přičemž nemusí ani opustit prostor lázní.

 

Travel Group s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Časový harmonogram:

 

Travel Group s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Termín zájezdu: 11. 4. 2015

Cena zahrnuje: autobusovou dopravu, technický doprovod

Cena nezahrnuje: akční skupinová cena kombinovaného vstupného do lázní Bük – celodenní 400 Kč (1. lázně + 2. zážitkové koupele) – splatné v autobuse

Na pobyt v Maďarsku je nutné mít s sebou maďarské forinty, popřípadě můžete využít bankomatu, který je u vstupu do lázní.

 

Travel Group s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zájezd se řídí VOP CA dovolenkování.cz



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace