pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V brzkých ranních hodinách nasednete do pohodlného luxusního autobusu a ten vás odveze do vánoční říše snů. Dokonalá a nenapodobitelná atmosféra trhů v Drážďanech je známá po celém světě a vás na tomto kouzelném místě čeká celý den, který strávíte návštěvou památek a vánočních trhů.

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zájezd obsahuje nejen dopravu nadstandardně vybavenými autobusy s větším prostorem na nohy, ale také služby průvodce, který vás provede předvánočními Drážďanami a v odpoledních hodinách s průvodcem navštívíte významné památky Drážďan (vstupy nejsou zahrnuty v ceně).

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Hlavním bodem programu celého zájezdu jsou samozřejmě vánoční trhy na Striezelmarkt. Další možností je pro vás odpolední volitelný program: Obrazárna Zwinger, Pragerstrasse (nákupní centrum), Frauenkirche či Dresden Transport Museum.

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V odpoledních hodinách se přesunete na další volitelný program – muzea, nákupy, památky. Předpokládaný příjezd do ČR je ve večerních hodinách.

 

Nástupní místa: Mladá Boleslav, Jablonec n. Nisou, Liberec, Mělník, Litoměřice, Ústí n. Labem, Teplice, Drážďany, Praha.

 Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Kapacita jednotlivých termínů není omezena. Vypraveno bude tolik autobusů, kolik bude potřeba. Zájezd se řídí VOP CK Vegatour. Nutné objednání nejpozději 2 dny před začátkem zájezdu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace