pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vánoční trhy jsou velmi oblíbenou tradicí. Chtěli byste se letos podívat, jak tyto nádherné svátky probíhají u našich sousedů? Nyní máte exkluzivní možnost vydat se do adventního Norimberku a poznat ho v tento kouzelný čas.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:
Odjezd je naplánován v ranních hodinách z Prahy (cca 6:00) a Plzně (cca 7:20) přes hraniční přechod Rozvadov do Německa do Norimberku. Cesta je zajištěna pohodlným autobusem.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V Norimberku vás čeká procházka starým městem s průvodcem, na které uvidíte některé zajímavé pamětihodnosti. Mezi ně patří například chrám sv. Vavřince, Panny Marie s orlojem a chrám sv. Sebalda. Zajímavý je také císařský hrad, odkud je pěkný výhled na město a Spital, kde byly uloženy římské korunovační klenoty. Uvidíte i radnici s možností návštěvy podzemí, kde je středověké vězení s výstavou středověkých mučidel. Na hlavním náměstí je umístěna gotická kašna – Schöner Brunnen.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Poté vás již vůně typického norimberského perníku přiláká na vánoční trhy s bavorskou atmosférou. Ochutnat jistě musíte svařené vínečko, bílé klobásy a typický perník. Domů si pak můžete dovézt kromě sváteční nálady i originální dárečky pro své blízké.

 

Odjezd z Norimberku okolo 17:00 a příjezd do Prahy v cca 23:00.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V autobusech není sestaven zasedací pořádek, pokud požadujete konkrétní sedadla, doporučuje poskytovatel zakoupení místenky. Zájezd se řídí VOP CA Top cestovatel.

 

Více informací o adventních zájezdech si přečtěte na našem blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace