pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Grafika počítačových her možná dokonale napodobuje realitu, ale přesto se nemůže rovnat vlastnímu zážitku. Dopřejte proto svým dětem nevšední a nezapomenutelný zážitek a navštivte společně nově otevřený herní svět RC Arény – jedinou krytou arénu s propracovanými herními plochami pro modely na dálkové ovládání v celé České republice.

 

 

Vaše děti zde budou mít na výběr hned několik zcela mimořádných atrakcí: jízdu nadupaným závoďákem na rychlé dráze, akční závody plné narážení s robůtkem Ollie, překonávání náročného terénu na speciálním okruhu pro extrémně odolné vozy, řízení mohutného obrněného tanku včetně střelby na připravené terče a dobrodružství na jiné planetce se svítícím robůtkem Sphero.

 

Vstupenka do světa modelů na dálkové ovládání v Praze pro 1

 

Po příchodu do RC Arény vás personál provede celým areálem o rozloze 300 čtverečních metrů. Na základě předchozí rezervace a zakoupených voucherů budou pro vaše děti přichystány všechny herní plochy a možnost vybrat si ze široké nabídky RC modelů na dálkové ovládání.

 

Vstupenka do světa modelů na dálkové ovládání v Praze pro 1

 

Děti budou před samotnou hrou se vším seznámeny a pak už se můžou zcela ponořit do svého válčení nebo závodění. Po celou dobu jim přitom budou k dispozici a ku pomoci asistenti. Nemusíte se tak vůbec obávat, že by vaši potomci ovládání RC modelů nezvládly.

 

Vstupenka do světa modelů na dálkové ovládání v Praze pro 1

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace