pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nedělejte si vrásky s vašimi vlásky. Raději je svěřte do rukou kadeřnických mistrů z pražského salonu krásy Elegance. Tam s nimi dokážou udělat zázraky, ať už toužíte po jiném účesu, barvě nebo je máte zničené a ráda byste do nich opět vlila novou sílu a pevnost.

 

Kadeřnické služby pražského salonu krásy Elegance

 

Dostupné varianty:

1. varianta za 499 Kč: Lehká objemová trvalá, mytí, střih, regenerace a styling

Vždycky jste toužila po těch roztomilých a elegantních kudrlinkách, které se svými rovnými vlásky sama zkrátka nezvládnete? Potom je pro vás ideální hned první varianta s trvalou.

 

Kadeřnické služby pražského salonu krásy Elegance

 

2. varianta za 499 Kč: Melír a střih, mytí, foukání a styling

Pokud je vaším cílem konečně udělat nějakou změnu a vyzkoušet nový účes nebo naopak jen zachovat váš oblíbený, můžete střih rovnou zkombinovat s melírem.

 

3. varianta za 499 Kč: Regenerace zničených vlasů Framesi

Trpí vaše vlasy, často se lámou, žádné šampony ani balzámy nepomáhají a vy už nevíte, co si s nimi počít? Vyzkoušejte účinnou regeneraci za pomoci přípravků značky Framesi.

 

Kadeřnické služby pražského salonu krásy Elegance

 

4. varianta za 499 Kč: Brazilský keratin

Další variantou, jak dopřát vašim vlasům opravdovou regeneraci, je čím dál oblíbenější brazilský keratin. Ten kromě samotné regenerace slouží také k narovnání vlasů a ty se následně díky němu stanou ovladatelnějšími, měkčími, lesklejšími a hladšími.

 

5. varianta za 599 Kč: Barvení značkou Framesi

Měnit nemusíte rovnou celý účes, začít můžete třeba novou barvou. Použity budou opět přípravky značky Framesi, které zajišťují vynikající výsledky.

 

Kadeřnické služby pražského salonu krásy Elegance

 

Zajímá vás, jak správně pečovat o své vlasy? Na našem blogu jsme pro vás připravili 23 odůvodněných rad.

 

Důležité informace:

 

Nutná rezervace předem na tel. č.: +420 773 955 553 nebo +420 778 088 038.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace