pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Právě před sebou máte jednu z posledních možností jak zhubnout do plavek. Využijte těchto čtyř procedur a hubněte efektivně a ještě pročistěte své tělo. Všechny jsou účinné, bezpečné, bezbolestné a navíc i příjemné a relaxační.

 

Kavitace, lymfa, detoxikační vanička a test zakyselení

 

Kavitace

Co je to vlastně ultrazvuková kavitace? Jedná se o rychlou a bezpečnou metodu redukce tukových zásob špičkovým přístrojem značky Excelsa. Doba trvání ošetření je cca 15 minut a výsledky jsou viditelné ihned.

 

Už po prvním ošetření můžete pozorovat úbytek 3-5 cm. Mezi vedlejší benefity patří pevnější a pružnější pokožka, redukce vrásek a strií, prokrvení tkáně, stimulace krevního oběhu.

 

Kavitace, lymfa, detoxikační vanička a test zakyselení

 

Detoxikační vanička

Profesionální detoxikační přístroj E817 pročistí organismus od toxinů, karcinogenních látek, mikroorganismů, infekcí a mikrobiálních toxinů včetně toxinů vznikajících při trávení. Detoxikace probíhá na základě stimulace buněk elektromagnetickým polem přes chodidla ve vaničce detoxikačního přístroje.

 

Kavitace, lymfa, detoxikační vanička a test zakyselení

 

Procedura v detoxikační vaničce zlepšuje vstřebávání živin do těla funkci jater a ledvin, odstraňuje krevní usazeniny. Navíc také skvěle regeneruje tělo fyzicky i psychicky a zvyšuje kvalitu kůže.

 

30minutová lymfodrenáž

Cílem lymfatické drenáže je odvést zplodiny metabolismu, tedy toxické látky lymfatickým systémem. Toto ošetření je velmi účinné jak z hlediska kosmetického, tak zdravotního. Masáž je velmi příjemná, šetrná avšak intenzivní. Vaše nohy po ní budou lehoučké, dobře prokrvené a bez otoků.

 

Kavitace, lymfa, detoxikační vanička a test zakyselení

 

Test zakyselení organismu

Překyselení organismu je v současném světě jedním z nejnebezpečnějších degenerativních zdravotních problémů vůbec. Právě z toho důvodu je součástí balíčku i tento test, který se provádí za pomoci lakmusového papírku z donesené ranní moči.


Kavitace, lymfa, detoxikační vanička a test zakyselení



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace