pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Aby byl chrup silný a zdravý, je nutné o něj dobře pečovat. Není to však zcela jednoduché a každému vyhovuje jiná technika čištění zubů. Která je pro vás ta správná? To vám pomůže zjistit odborník při dentální hygieně.

 

Kompletní dentální hygiena s možností bělení chrupu

 

Během 45 minut prohlédne váš chrup lékař, který zhodnotí rizika parodontózy a kazivosti chrupu, bezbolestně odstraní zubní kámen a plak ultrazvukem. Dále se vás čeká depurace speciální čisticí pastou, zaleštění, instruktáž hygieny a pomůcek k péči o chrup a závěrečná fotodokumentace stavu PŘED a PO orální kamerou.

 

Kompletní dentální hygiena s možností bělení chrupu

 

V druhé variantě navíc máte kompletní neperoxidové bělení chrupu. Při zakoupení tohoto balíčku se tedy můžete, kromě kompletní dentální hygieny, těšit na bezbolestné a šetrné bělení zubů za použití gelu s obsahem přírodních látek, která vybělí zuby až o 10 odstínů s dlouhodobým efektem.

 

Dále vám bude aplikován gel na posílení skloviny. Zuby budou následně ozářeny elektroluminiscenční LED lampou, která aktivuje gel a znásobuje jeho účinky.

 

Kompletní dentální hygiena s možností bělení chrupu

 

Kde najdete ordinace SG Dent?



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace