pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sedáte do auta s pocitem, že tímto vozem přece nemůžete nikoho svézt? A už vůbec ne tchýni nebo šéfa? Netrapte se a hlavně neztrácejte zbytečně čas pokusy o jeho vyčištění vlastními silami. Svěřte tento úkol profesionálům z Automyčky Gödel.

 

Kompletní ruční mytí vozu u Ostravy

 

Tam vašeho miláčka na čtyřech kolech promění k nepoznání od nového. Součástí balíčku je totiž vysávání interiéru, tepování koberečků a sedaček, čištění plastových dílů, umytí a vyleštění oken uvnitř a vně vozidla, čištění a leštění zpětných zrcátek a rámu dveří, provonění interiéru, vyčištění karoserie, navoskování laku, umytí všech disků kol, odstranění hmyzu a závěrečné naleštění.

 

Kompletní ruční mytí vozu u Ostravy

 

Doba mytí vozidla se pohybuje mezi 3 a 4 hodinami. Mezitím můžete v Paskově vyzkoušet třeba cyklostezku vedoucí z Ostravy do Frýdku-Místku, navštívit některou ze 3 velmi příjemných restaurací s venkovním posezením, projít se nádherným parkem, nebo vyrazit s ratolestmi na dětské hřiště.

 

Kompletní ruční mytí vozu u Ostravy

 

Nutno se objednat předem na tel.: +420 602 938 352.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace