pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud byste se i letošní zimu rádi vyhnuli srazům milovníků letních pneumatik při hromadných haváriích, je na čase popřemýšlet o přezutí. V tomto případě rozhodně rčení: „Risk je zisk“, neplatí.

 

Kompletní zimní přezutí pneumatik včetně vyvážení v Praze

 

Zimní pneumatiky se vyznačují nižší tuhostí směsi než letní pneu. Díky této vlastnosti zimní pneu zůstávají pružné i v mrazivých dnech a zaručují automobilům vysokou přilnavost k vozovce i ve vysokých rychlostech. To navíc podporuje i rozdílný profil běhnou, jehož štěrbiny jsou u zimních pneu blízko u sebe a díky tomu je možná velká adheze mezi povrchem pneumatiky a vozovkou, která je v zimě často mokrá či pokrytá sněhem.

 

Kompletní zimní přezutí pneumatik včetně vyvážení v Praze

 

Řešení je jednoduché – svěřte svůj vůz do rukou profesionálů z Yes pneu servisu, který najdete na Praze 9 ve Vysočanech. Pracují zde s kvalitními stroji renomovaných světových značek pro vyvažování a přezouvání pneumatik. Již několik let poskytují komplexní služby v oblasti přezouvání vozů a dalších servisních prací.

 

Kompletní zimní přezutí pneumatik včetně vyvážení v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace