pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zbavte se vrásek rychle a spolehlivě. Díky kosmetickému liftingovému ošetření pleti budou vaše vrásky viditelně menší a vaše opleť bude zářivější. Profesionálové ve studiu VacuPraha používají českou přírodní kosmetiku RYOR, která je v současné době velmi vyhledávána především proto, že nezatěžuje pleť chemickými přísadami. VacuPraha je nově zrekonstruované studio s přátelskou atmosférou jen 7 minut od centra Chodov.

 

Liftingové ošetření pleti s aplikací zlaté masky v Praze

 

Nejprve bude vaše pleť odlíčena a tonizována, poté přijde na řadu radiofrekvenční minilifting lékařským přístrojem SPA RF od firmy Alma Lasers Ltd. zpevní povadlou pleť (obnova tvorby kolagenu a elastinu v podkoží), velmi účinně redukuje tukové zásoby v obličeji (tváře, dvojitá brada) a ochablost pleti, omlazuje a projasní pleť. Přístroj zajistí výrazný úbytek i hlubokých vrásek. 

 

Liftingové ošetření pleti s aplikací zlaté masky v Praze 

Nový kolagen a nově uspořádaný existující kolagen pak vyhlazuje pokožku, zvyšuje její elasticitu a dodává mladistvý vzhled. Ošetření je příjemné a bezbolestné, neinvazivní, bez anestezie, bez nutnosti rekonvalescence po ošetření a bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řízeným objemovým zvýšením teploty dosahuje k tukové tkáni, vypíná pokožku a vyhlazuje vrásky.

 

Liftingové ošetření pleti s aplikací zlaté masky v Praze

 

Následuje hloubkové čištění pleti ultrazvukovou špachtlí, které je vhodné pro všechny typy pleti (normální, suchá, citlivá, kuperózní, mastná, aknózní). Během ošetření budou odstraněny odumřelé buňky, váš obličej bude masírován a předejde se tak akné a černým tečkám. Poté kosmetička aplikuje a zapracuje do hloubky pokožky multivitaminové sérum.

 

Liftingové ošetření pleti s aplikací zlaté masky v Praze 

Pro dokonalý výsledek dojde také na aplikaci zlaté liftingové masky, která působí proti vráskám, uhlazuje jemné linky, bělí a hydratuje, hloubkově zvlhčuje a zpevňuje pokožku. Po liftingové masce si užijete spa masáž obličeje, krku a dekoltu a následné ošetření krémem dle typu pleti.

 

Liftingové ošetření pleti s aplikací zlaté masky v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace