pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kosmetika využívá jedinečnou, zázračnou sílu Mrtvého moře, kterou nenajdete nikde jinde na světě. Veškerá kosmetika je bohatá na minerální látky (jód, síra, hořčík, vápník aj.) a díky obsahu těchto složek je velice vhodná pro osoby trpící kožními chorobami.

 

Kosmetický balíček čtyř produktů z Mrtvého moře

 

Mast z Mrtvého moře je speciálně vyvinuta pro péči o problematickou pleť – ekzémy, atopický ekzém, lupénka, neurodemitida, plísně. Dále je ideální také k ošetření opruzenin dospělých a opruzenin dětí. Čistě přírodní minerály Mrtvého moře pokožku vyživují, uklidňují a působí hojivě. Tato jedinečná kombinace masti a soli z Mrtvého moře umožňuje pokožce lépe vstřebat potřebné minerály do kůže. Mast hojí zarudlá místa na pokožce.

 

Kosmetický balíček čtyř produktů z Mrtvého moře

 

Přírodní sůl z Mrtvého moře do koupele je 100% pravá přírodní sůl, která je přirozeně produkována v Mrtvém moři bez jediného průmyslového zásahu. Sůl pochází ze severního pobřeží Mrtvého moře, z Izraele a je doporučována jako podpůrný prostředek při léčbě – lupénky, neurodermitis, akné, ekzémech, podrážděné kůže, revma, kloubních onemocnění, ženských potížích, k posílení imunity či k pročištění těla.

 

Kosmetický balíček čtyř produktů z Mrtvého moře

 

Sprchový gel Mrtvé moře je bohatý na minerály z Mrtvého moře. Zanechá vaší pokožku čistou, hedvábně hladkou a lehce zvláčněnou. Blahodárně působí na pokožku, vyživuje, uklidňuje a hojí, je vhodný pro každodenní mytí, pro všechny typy pokožky.

 
Kosmetický balíček čtyř produktů z Mrtvého moře
 

Glycerinové mýdlo se solí z Mrtvého moře se vyrábí tradiční, ruční metodou. Obsahuje aktivní látky, které jsou součástí kožního filmu. Mýdlový základ je doplněn o vysoký obsah glycerinu, který napomáhá pokožce, aby byla vláčná, a zabraňuje jejímu vysušování. Mýdlo je vhodné pro všechny typy pokožky, zejména pro osoby s citlivou pokožkou.

 

Kosmetický balíček čtyř produktů z Mrtvého moře



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace