pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V kurzech pro začátečníky se seznámíte se základy taijiquan. Budete pracovat především s formou prázdných rukou (dao quan) - tzn. beze zbraně.

 

Pomalé cvičení formy se zaměřením na správné držení těla a správný pohyb nabízí vhodný a šetrný způsob cvičení, který je známý pro svůj blahodárný vliv na pohybové ústrojí člověka. 

 

Kurz Tchaj-ťi pro začátečníky v Praze na pololetí září-leden

 

Zbavíte se tak napětí a ztuhlosti ve svalech, obnovíte a rozvinete pohyblivost kloubů celého těla, zbavíte se bolesti zad a dosáhnete celkového uvolnění. Soustředění na správné provádění pohybů dodá vaší mysli formu meditace v pohybu, která pomáhá mysl uvolnit a zbavit se tak nejen fyzického, ale i psychického napětí.

 

Kurz Tchaj-ťi pro začátečníky v Praze na pololetí září-leden

 

Pro  všechny začátečníky je připraveno malé překvapení. Každý týden bude kromě společného cvičení připraveno i krátké video, podle kterého si budete moci zacvičit sami doma. Pomůže vám to nejen cvičit pravidelněji, ale také si zopakovat a lépe zapamatovat všechna nová cvičení.

 

Kurz Tchaj-ťi pro začátečníky v Praze na pololetí září-leden



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace