pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bojíte se, že se pomalu dostáváte na šikmou plochu? Tak raději chyťte pořádný balanc s pomocí speciálních balančních nástrojů. Ty jsou totiž skvělou praktickou věcičkou, kterou využijete mnoha různými způsoby. Ideálně se dají použít například při rehabilitačních cvičeních a na zlepšení prokrvení. Všechny nástroje mají protiskluzové povrchy.

 

Masážní pomůcky pro vás vyzkoušeli i naši zaměstnanci. A jak jsou s nimi spokojení, se dozvíte na našem blogu.

 

Masážní fitness pomůcky – rotana, balanční disk nebo čočky

 

1. varianta za 189 Kč: Rotana s magnety

Rotační disk přispívá k zeštíhlení pasu a je ideální pro tvarování i posilování břišních a bederních svalů. Na povrchu jsou masážní kuličky pro vyšší efektivitu cvičení. Rotační disk má protiskluzový povrch.

 

 Masážní fitness pomůcky – rotana, balanční disk nebo čočky

 

2.–4. varianta za 209 Kč: Masážní balanční disk

Slouží k procvičování rovnováhy, posilování zádových a břišních svalů a ke správnému sezení v kanceláři, autě či ve škole. Balanční disk je velmi efektivní při posilování stabilizačních svalů a vzpřimovačů páteře. Při cvičení navíc neplýtváte energií na zbytečně náročné pohyby, jednoduše se posadíte, pohybujete se do stran a vaše tělo přitom sílí. Maximální zatížení je 120 kg. 

 

Masážní fitness pomůcky – rotana, balanční disk nebo čočky

 

5.–6. varianta za 239 Kč: Balanční čočky

Kromě masáže chodidel, lze čočky také využít k masáži akupresurních bodů umístěných na vnitřní straně chodidel, na jejichž ploskách se nacházejí reflexní zóny všech orgánů lidského těla. Tato masáž pomáhá výrazně při potížích studených nohou nebo špatném prokrvení. Dále slouží k posilování a stabilizaci svalstva, rehabilitačnímu cvičení rovnovážných stavů, správnému držení těla a fyzioterapeutické rehabilitaci.

 

Masážní fitness pomůcky – rotana, balanční disk nebo čočky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace