pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Krása jde ruku v ruce se zdravím, pojďte jim naproti do Solária Ergoline. Odcházet budete nejen krásně opálená, ale po návštěvě v kolagenáriu i s pocitem svěží pokožky. Díky Thermo body space a Power plate se vám podaří i zeštíhlit vaši postavu.

 

Maxi permanentka do solária, kolagenária a na další služby

 

Solárium

Solárium vám pomůže získat dlouhodobé opálení a udržovat již vytvořené opálení z dovolené. Turbo solárium ERGOLINE 600 je vhodné pro rychlé opálení již předopálené či méně citlivé pokožky.

 

Předností je intenzivnější opalování s dlouhotrvajícím efektem. Soláriu nechybí ani technologie pro optimalizované rozdělení UV světelných zdrojů.

 

Maxi permanentka do solária, kolagenária a na další služby

 

Kolagenárium

Jedná se o jedinečné kosmetické ošetření světelnou terapií s úžasným Anti-aging efektem. Aktivuje totiž v pleti kolagen a vytváří zdravou kolagenovou síť, která urychluje regeneraci kožních buněk, redukuje tmavé kruhy pod očima, vstřebává otoky a napíná kůži.

 

Nejedná se o UV záření ani laser, takže během ošetření v kolagenáriu nedochází k opálení pokožky. Jeho největší přínos je obnova mladistvého vzhledu kůže přirozeným způsobem zevnitř.

 

Maxi permanentka do solária, kolagenária a na další služby

 

Thermo body space

Jedná se o zbrusu nový typ cvičení v podtlakovém zařízení, rozšířený o infračervené světlo, které ve vakuové komoře několikrát zvýší účinky cvičení v krátkém čase a tím i dosažení požadovaného výsledku.

 

Hlavní výhodou této jedinečné kombinace vakua s infračerveným zářením je, že vytváří doposud nejdostupnější a nejúčinnější možnosti k rychlému úbytku hmotnosti díky intenzivnímu prohřívání tkání a svalů.

 

Maxi permanentka do solária, kolagenária a na další služby

 

Power plate

Power plate je vibrační zařízení, které přináší nový rozměr do kondičního cvičení a wellness pro všechny věkové kategorie, životní styly a tělesné schopnosti. Vibrace působí na celý lidský organismus a vytváří tak vzájemnou přirozenou reakci. Velikou výhodou cvičení na Power plate je procvičení celého těla se zaměřením na jeho střed.

 

Maxi permanentka do solária, kolagenária a na další služby

 

Provozovny a dostupné služby:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace