pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Máte problémy s chrupem? Jsou vaše zuby poškozené a polámané? Nezoufejte! S touto exkluzivní metalokeramickou korunkou můžete klidně kousat i oříšky a smát se na celé kolo a nikdo ani nepozná, že nejde o původní chrup.

 

Metalokeramická korunka a kompletní péče o zuby

 

Zhotovení a nasazení metalokeramické zubní korunky probíhá většinou ve 2 až 3 sezeních dle individuálních potřeb a stavu pacienta.

 

Při první návštěvě stomatolog provede analýzu a měření situace. V lokální anestezii se provede broušení zubu do požadovaného tvaru. Následně se provede otisk, který se zašle do zubní laboratoře. Tam laborant vyrobí zcela novou korunku z odolného materiálu vašemu chrupu na míru. Při této návštěvě lze v případě potřeby zhotovit i náhradní pryskyřičnou korunku, která zaplní mezeru po zbroušeném chrupu.

 

Metalokeramická korunka a kompletní péče o zuby

 

Při druhé návštěvě se v případě potřeby vyzkouší kovová konstrukce (čepička) před nasazením keramické hmoty.


Třetí návštěva už zahrnuje samotnou aplikaci metalokeramické korunky. Nejprve probíhá zkoušení a úprava korunky broušením tak, aby vám nepřekážela při skusu či jinak esteticky nerušila. Nakonec se definitivně zacementuje na obroušený zub. Velice důležitým faktorem je těsnost naléhání pláště korunky na obroušený zub. Čím přesněji je korunka zhotovena, tím je delší její životnost.

 

Metalokeramická korunka a kompletní péče o zuby

 

Kde najdete ordinace SG Dent?



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace