pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Připravte se na pořádnou domácí diskotéku díky nové chytré LED žárovce, se kterou si užijete spoustu zábavy a příjemných chvil. Stejně tak si ale můžete navodit romantickou atmosféru, stačí pár kliknutí na chytrém mobilním telefonu.

 

 

Můžete si vybrat z pěti nastavených módů blikání a přecházení barev. Dále je možno přes hudební přehrávač, který je součástí aplikace, přehrávat hudbu a žárovka vám bude blikat do rytmu.

 

Mi-light RGB LED žárovka s ovládáním přes smartphone

 

Výhodou je časovač, který využijete například v dětských pokojích. Světlo navíc můžete vypnout přímo z pohodlí své postele, aniž byste museli vstávat. Stejně tak můžete žárovku spouštět i přes vypínač na zdi, dát si ji do lampy nebo seskupit do stropních světel. Zaleží jen na vás a vaší fantazii.

 

Budete-li mít žárovky ve více pokojích, můžete primárně nastavit určitou barvu, slučovat je až do pěti skupin a ovládat je synchronně nebo v každém pokoji zvlášť.

 

Mi-light RGB LED žárovka s ovládáním přes smartphone

 

Specifikace:

 

Mi-light RGB LED žárovka s ovládáním přes smartphone



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace