pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdy do boje není potřeba meč, vyhlásíte-li válku vráskám, akné a striím v obličeji, bude daleko efektivnější vyzbrojit se jemnými jehličkami. Právě s jejich pomocí vám pomůžou omládnout v pražské klinice Pro visage.

 

30minutová mikrojehličková frakční radiofrekvence v Praze

 

Mikrojehličková frakční technologie kombinuje 2 efektivní metody omlazení a obnovy kolagenu. Během ošetření pronikají desítky velmi tenkých pozlacených mikrojehliček přímo ke kolagenním vláknům. Ve zlomku vteřiny je z konců jehliček uvolněna přesně kontrolovaná dávka tepelné energie.

 

Silné zahřátí kolagenních a elastinových vláken stimuluje jejich vypínání. Patrný je okamžitý liftingový efekt. Zároveň dochází ke spuštění ozdravných procesů v podkoží a k novotvorbě kolagenu.

 

30minutová mikrojehličková frakční radiofrekvence v Praze

 

Mikrojehličková aplikace kyseliny hyaluronové

Kyselina hyaluronová spojuje kolagenová a elastinová vlákna v podkoží a váže na sebe molekuly vody a díky tomu je pokožka vypnutá a hladká. Kožní buňky jsou stimulovány k rychlé a účinné regeneraci a fibroblasty jsou stimulovány k produkci kolagenových vláken.

 

30minutová mikrojehličková frakční radiofrekvence v Praze

 

Výsledky ošetření:

Po sérii ošetření dochází k redukci jemných mimických vrásek, zpevnění a vypnutí ochablé pleti. Vzhledem k tomu, že probíhající neokolagenogeneze a neoelastogeneze je proces dlouhodobý, kvalita pleti se postupně zlepšuje po dobu následujících 3–5 měsíců. Výjimečných výsledků je dosahováno při ošetření strií a jizev po akné – již po prvním ošetření dochází k jejich výrazné redukci.

 

Doporučený počet ošetření:

Vzhledem k intenzivnímu efektu metody se doporučují 2–3 s odstupem 4–6 týdnů, dle intenzity zákroku. Výsledný efekt vydrží až 2 roky.

 

30minutová mikrojehličková frakční radiofrekvence v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace