pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jste nekompromisní, když se jedná o údržbu vašeho vozu? Chcete, aby jeho vzhled byl vždy perfektní, ale zároveň aby byl lak dokonale chráněn? Nemáte dost času na zdlouhavé čekání ve frontě na automatické myčce? V tom případě je tu pro vás Mobilwash!

 

Mobilní čištění interiéru vašeho auta kdekoliv po Praze

 

Co všechno zahrnuje služba mobilní myčky?

Vysátí interiéru včetně zavazadlového prostoru, mytí mezidveřních prostor, čištění koberečků, vyčištění a ošetření vnitřních plastů, vyleštění okének a zrcátek, provonění interiéru a mytí gumových koberečků i s ošetřením. Za cca 60 minut bude hotovo (čas mytí je pouze orientační, záleží na velikosti auta a jeho znečištění).

 

Mobilní čištění interiéru vašeho auta kdekoliv po Praze

 

Pokud si vyberete 1. variantu, spadá do ní ještě čištění a impregnace koženého interiéru. V případě 2. varianty, dostanete v balíčku tepovaní sedaček. V oblasti ručního mytí je technologie „bezvodého“ mytí revoluční, protože nenechává žádný nepořádek, a tak umožní umýt auto úplně všude, kde si jen budete přát.

 

Mobilní čištění interiéru vašeho auta kdekoliv po Praze

 

Využít službu můžete v případě, máte-li osobní vůz s typem karoserie sedan, combi nebo hatchback. V případě SUV, minivan, multivan nebo mikrobus, zaplatíte 100 Kč za každou sedačku navíc. Nabídka platí pouze po městě Praha, při výjezdu za Prahu bude účtován příplatek dle vzdálenosti. 2 týdny před ukončením akce se může stát, že uplatnění voucheru může být na pobočce poskytovatele.

 

Mobilní čištění interiéru vašeho auta kdekoliv po Praze

 

Nutno se předem objednat.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace