pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Možná vás 3D kino vtáhlo do scény, ale s virtuální realitou se dostanete přímo do centra dění. Jde o parádní zážitek plný neomezených možností prostřednictvím virtuální reality přímo na vaší akci, večírku či teambuildingu.

 

Mobilní virtuální realita na váš večírek všude v ČR

 

Na vlastní kůži okusíte něco, co jste ještě zřejmě nezkoušeli a nezažili. Virtuální realitu budete moci ovládat pohybem svého těla. Počítá se navíc jen čas, který strávíte opravdu hraním. Příprava ani úklid hrací arény se do tohoto času nepočítá.

 

Mobilní virtuální realita na váš večírek všude v ČR

 

Na vaší akci přijede tým vyzbrojený tou nejmodernější helmou značky HTC VIVE a ovládáním pro virtuální realitu. U 1. varianty si můžete užít 2,5hodinový zážitek v okrese Pardubice, kam tým přijede zcela zdarma. U 2. varianty vás čeká až 5 hodin kdekoliv v ČR (účtuje se 5 Kč/1 km).

 

 

Co je potřeba?

Pouze prostor o velikosti minimálně 2,5x2,5 m a maximálně 4,5x4,5 m se stabilním připojením k elektřině a místem pro obecenstvo, které se bude bavit přinejmenším stejně jako hráč.

 

Mobilní virtuální realita na váš večírek všude v ČR

 

Nutno objednat se předem na tel. čísle +420 724 337 773.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace