pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Léto je tady a s ním i spojená sezóna hudebních festivalů, grilovaček, koupání a vůbec trávení času pod širákem. A jakkoliv jsou tyto aktivity zábavné, mají jednu nevýhodu – sezení na zemi je dost nepohodlné. Za chvíli vás totiž začnou bolet záda, protože se nemáte o co opřít, i zadek, protože ušlapaná a udusaná hlína je dost tvrdá. Tohoto utrpení vás ale zbaví praktický nafukovací vak.

 

Nafukovací vak pro pohodlí na zemi i na vodě ve 4 barvách

 

Tenhle vak je ideální nejen na lenošení na zemi, ale i na vodě. Vyfouknutý je maximálně skladný a nezabírá příliš prostoru. Nafouknutý pak vydrží cca 4 hodiny a rozvalit se na něm můžou až tři lidi. Vyrobený je z odolného materiálu, a tak se nemusíte bát, že by rupnul, pokud ho položíte na ostrý kámen.

 

Nafukovací vak pro pohodlí na zemi i na vodě ve 4 barvách

 

Nafouknout vak je jednoduché, stačí ho jen otevřít proti větru. A pokud zrovna vítr tvrdohlavě stávkuje a panuje bezvětří, popadněte vak a dejte se do běhu. Někdo si možná při pohledu na vás, jak kolem pobíháte s pytlem, poklepe na čelo, ale vy se budete smát naposled – běh vám příjemně rozproudí krev a pak už si budete pohodlně hovět v nafouknutém vaku, který vám budou všichni závidět.

 

 

Parametry:

 

Nafukovací vak pro pohodlí na zemi i na vodě ve 4 barvách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace