pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejen zimomřiví ocení tento polštářek, který vám zpříjemní posezení, ale třeba i spánek během chladných zimních dnů. Pochází přímo z Francie a plněný je levandulí a semeny prosa od českého zemědělce v Býškovicích.

 

Nahřívací polštář plněný levandulí ve 3 barvách

 

Polštář stačí vložit do mikrovlnné trouby o výkonu 800 W na 1 minutu. Poté vás bude zahřívat minimálně 30 minut. Stejně dobře funguje pro nahřívání i topení (jen to samozřejmě není tak rychlé).

 

Po zahřátí ho položte na místo, které chcete nahřát, a vychutnejte si příjemný pocit tepla, které sálá z prosa a doplňuje jej vůně levandule. Proso uvolňuje i nepatrné množství vlhka, které vstupuje do pokožky a blahodárně na ni působí. Pokožka je pak krásně prohřátá a voňavá.

 

Nahřívací polštář plněný levandulí ve 3 barvách

 

Polštářky jsou také ideální k použití v posteli pro nahřátí konkrétního místa, či přímo k zahřátí při spaní. Používají se také jako hřejivá vložka, která se vkládá do kočárku pro klidný spánek miminka.

 

Nahřívací polštář plněný levandulí ve 3 barvách

 

Polštář nenahřívejte v klasické horkovzdušné troubě – hrozí poškození a riziko požáru.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace