pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také často nevíte, co na sebe, a dlouho vám trvá vše sladit? Potom je pro vás náramek s vyměnitelnými korálky dokonalá volba. Můžete si totiž kdykoli vyměnit korálky, aby se hodily nejen k vašemu oblečení, ale i k vaší momentální náladě.

 

 

Náramek Moment s klipovým zapínáním je vyroben z kvalitní chirurgické oceli, takže nedochází k začernání šperku. Náramky jsou kompatibilní se stříbrnými náramky Pandora a i s dalšími komponenty Pandora, Chamilia a Trollbeads.

 

Náramek Moments z leštěné chirurgické oceli s korálky

 

Povrch korálku je díky speciální výrobní technologii odolný vůči mechanickému opotřebení. Společně s ním vám navíc dorazí i certifikát dosvědčující originalitu zboží.

 

Náramek Moments z leštěné chirurgické oceli s korálky

 

Na výběr máte z několika variant – samotný náramek, samotný korálek, dva korálky, náramek se dvěma korálky nebo náramek se třemi korálky. Nezapomeňte, že je lepší objednávat o dva centimetry větší náramek, než je obvod vašeho zápěstí. Po navléknutí korálků by vám byl náramek malý.

 

Náramek Moments z leštěné chirurgické oceli s korálky



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace