pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pro mladistvou pleť se nemusíte stát součástí živého hororu, kdy na vás chirurg vytáhne celý arsenál skalpelů a dalších hrůzostrašných pomůcek. Místo toho vám bude stačit pár desítek minut pod přístrojem Thermage a zbytek už obstarají zkušení odborníci.

 

Thermage CPT je jedinou neinvazivní technologií s efekty odpovídajícími plasticko​-​chirurgickým zákrokům. Vypíná a konturuje kůži během jediné aplikace – bez chirurgie, anestezie, injekcí a bez rekonvalescence. Významně snižuje výskyt vrásek a výrazně zlepšuje pružnost kůže.​

 

Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze

 

Oproti klasické chirurgické plastice a faceliftu má Thermage CPT množství významných výhod. Především nevyžaduje anestezii, je nesrovnatelně méně bolestivý, nevznikají jizvičky, nepotřebujete čas na rekonvalescenci a má nesrovnatelně nižší procento výskytu komplikací a vedlejších efektů.

 

Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze

 

Jedná se o metodu hloubkového radioliftingu, která spočívá v ošetření kůže a podkoží. Díky monopolární vysoce účinné radioenergii pronikající hluboko do podkoží působí přímo na kolagenová vlákna a buňky zodpovědné za produkci kolagenu. Pokožka tak získává mladistvý vzhled a znovu obnovuje svou pevnost a pružnost ihned a to po jediném ošetření.

 

Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze

 

Zároveň však není nijak poškozena svrchní část kůže, takže můžete prakticky ihned pokračovat v normálním životě. Zvýšená tepelná energie stimuluje a aktivuje buňky produkující kolagen. Tak dochází ke tvorbě nových vláken a výsledky jsou zřetelné již čtyři týdny po ošetření. Efekt zastavení stárnutí je viditelný až po dobu pěti let.

 

Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze

 

Průběh zákroku

Zákrok trvá cca 1 hodinu a v průběhu pocítíte teplo i chlad. Většinou jde o bezbolestnou proceduru, ošetření může být pro citlivé jedince lehce bolestivé (pocit srovnatelný se štípnutím). Teplo indikuje stimulaci kolagenu. Zákrok nevyžaduje žádnou další rekonvalescenci, před procedurou nejsou nutné žádné laboratorní testy.


Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze

 

Kontraindikace: kardiostimulátor, diabetes, onemocnění srdce, epilepsie a další neurologické poruchy, aktivní infekce, AIDS a infekce HIV, použití imunosupresivních léků, těhotenství a kojící zákaznice, tetování v místě ošetření.

 

Vyhlazení vrásek Thermage Full Face v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace