pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete se zbavit přebytečných centimetrů v problematických partiích? Nevíte si rady, jak na nevzhlednou „pomerančovou kůži“? Pak je právě tato novinka pro vás to pravé. Odborníci označují celý proces jako nejúčinnější neinvazivní metodu hubnutí na trhu.

 

 

Účinky pulzního elektromagnetického pole byly na lidskou tkáň patentovány společností NASA. Metoda se tak stala vysoce uznávanou a vyhledávanou po celém světě.

 

Systém využívá dvou generátorů pulzního elektromagnetického pole, které střídavě působí na nervový systém, tukovou tkáň a lymfatický systém.

 

Neinvazivní redukce tuku pulzním polem v Praze

 

Procedura trvá maximálně 20 minut na jednu partii. Jelikož energie působí na tělo okamžitě a v nesrovnatelně větším množství než u běžného cvičení, je tato doba plně dostačující a již po první proceduře uvidíte na svém těle výrazné změny.

 

Ošetření lze podstoupit na oblast břicha, boky, záda, hýždě, na partie vnitřních stehen i vnějších stehen a přední i zadní stranu stehen. V rámci voucheru si můžete sami zvolit, jaká partie bude ošetřena.

 

Neinvazivní redukce tuku pulzním polem v Praze

 

V den procedury dbejte na dostatečný příjem tekutin. Pijte pouze čistou vodu, ještě lepší variantou může být voda s citrónem. Není nutné se omezovat v příjmu potravy, jezte do sytosti a zamezte přejídání se. Doporučuje se i dostatečný pohyb.

 

Neinvazivní redukce tuku pulzním polem v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace