pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trénink, cvičení, hubnutí,... to nejsou nutně synonyma pro stavy blízké omdlení, hektolitry potu a neskutečné dřiny. Jděte na hubnutí chytře a vyzkoušejte unikátní přístroj VacuWell Infrared.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 

Trénink ve VacuWell Infrared ve Fitness Clubu Bluehill probíhá chůzí na běžeckém pásu (rychlost pásu od 0,5 do 7 km/h), po dobu 30 minut. Problémové partie (břicho, hýždě, boky, stehna) se přitom nacházejí v podtlakové kabině. Na rozdíl od jiných přístrojů podobného typu je VacuWell kombinací podtlaku a infračerveného záření, které působí v hermeticky uzavřené skořepině.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 

Spojení podtlaku a infračerveného záření vede k lepšímu prokrvení kůže, stimulaci lymfatického systému a zrychlení metabolismu. Díky tomu se z těla vyplaví škodliviny i uložené tuky. V konečném efektu se zlepšuje látková výměna, kůže se vyhlazuje, mizí celulitida a hlavně velmi rychle a systematicky ubývají centimetry v požadovaných partiích.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 

Systém VacuWell je plně automatické inovační zařízení, které samo nastavuje program dle fyzické zdatnosti klienta. Přístroj zahrnuje 3 základní programy (vacu program, Inred program, mix program), které se dále dělí dle obtížnosti (lehký, střední, těžký, anticelulitidní nebo aerobní). V průběhu celého cvičení je monitorována tepová frekvence, aby se po celou dobu cvičení jednalo o aerobní cvičení, při kterém je spotřeba energie nejoptimálnější.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 

Jak funguje infrazáření

Energie záření aktivuje buňky organismu, zrychlí metabolismus a nežádoucí tukové buňky se začnou rychle rozkládat. Infrazáření je jedním z nejúčinnějších a zároveň nejbezpečnějších metod hubnutí a zbavování tuků. Protože záření dokáže proniknout až do hloubky 10 cm, má rovněž příznivý účinek na bolavé svaly a unavené klouby.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 

Jak funguje vakuum

Podtlak v přístroji VacuWell podporuje metabolismus tuků a lymfatický systém, který zajišťuje lepší odvádění toxických látek a škodlivin. Spotřeba kyslíku a výdej energie se ve vakuu zvyšují (výdej energie je až o 50 % vyšší než při chůzi na běžném pásu), a tak se i tuk spaluje mnohem rychleji. Aktivní prokrvení pokožky a lepší zásobování kyslíkem, minerálními látkami, vitamíny a enzymy pozitivně působí proti celulitidě. Pleť je při pravidelné aplikaci hladší a jemnější.

 

Měsíční nebo 3měsíční permanentka na VacuWell v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace