pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chystáte se do Prahy? Ať už na služební cestu, setkání s rodinou nebo za památkami? Jistě se vám bude hodit pohodlné ubytování a třeba i snídaně, kterou začnete nový den v našem hlavním městě.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel Expo nabízí ubytování nedaleko historického centra Prahy, snoubí se v něm moderní design interiéru, čtyřhvězdičková kvalita a mezinárodní kuchyně. Hotel disponuje krásnými pokoji a apartmány s vlastním sociálním zařízením. Využít zde můžete Restauraci Expo, lobby bar, letní terasu a vinotéku.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel Expo se nachází v bezprostřední blízkosti pražského Výstaviště, jehož hlavní dominantou je perla evropské secese Průmyslový palác, Křižíkova fontána se svým unikátním představením propojujícím hudbu a tanec s vodními a světelnými efekty.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel se zaměřuje i na akce pro děti, nechybí dětský koutek, hlídání dětí a hračky. Také domácí mazlíčci jsou v hotelu vítáni. Zaparkovat lze za poplatek v podzemních garážích hotelu - cena 350 Kč na den. Alternativně lze rovněž parkovat na nedalekém parkovišti za cenu 200 Kč na den.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto 

 

Památky


Pražský hrad 

Je největším hradem na světě, památné místo České republiky, v minulosti sídlo českých panovníků, v současnosti sídlo prezidenta. V katedrále sv. Víta jsou uloženy české královské korunovační klenoty, ve věži je umístěn největší český zvon Zikmund a v mauzoleu odpočívají králové a císaři.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto

 

 

Karlův most

Karlův most se 30 sochami a sousošími patří mezi nejnavštěvovanější pražské památky. Most spojuje oba břehy Vltavy, na straně Starého Města dominuje vstupu na most Staroměstská mostecká věž, na Malé Straně Malostranská mostecká věž. 

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto

 

 

Staroměstské náměstí

Úchvatné stavby obklopující náměstí od Staroměstské radnice, Týnského chrámu, kostela sv. Mikuláše, domu "U kamenného mostu" až po Palác Kinských jsou obdivovány návštěvníky z odpočinkových laviček nebo z restauračních zahrádek. Staroměstské náměstí je místem tradičních trhů, koncertů a společenských událostí.

 

Hotel Expo - Praha - ilustrativní foto


Zážitky v Praze
Když jeden zážitek nestačí, skočte si pro další.

Zobrazit zážitky v Praze

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace