pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Revoluční, vysoce koncentrované sérum Bio-Phase2 Hyaluron & Caviar pleť okamžitě vypíná a redukuje jemné i hluboké vrásky. Péče s tímo přípravkem představuje nový přístup k péči o pleť. Dodává pleti dokonalou hydrataci a maximální výživu. 

 

S účinnější formou kyseliny hyaluronové a s vysokým podílem vzácného kaviáru je tím nejlepším, co můžete díky odborníkům pleti dopřát a postarat se o to, co vaše pleť opravdu potřebuje.

 

Omlazující sérum BIO-PHASE2 Hyaluron & Caviar, 30 ml

 

Kyselina hyaluronová - sérum obsahuje 100% čistou kyselinu hyaluronovou ve vysoké koncentraci (obsah 80%), nesyntetickou, získávanou speciální biotechnologií. S dvěma řetězci molekul působí ihned nejen na povrchu pokožky, ale i maximálně do hloubky, do nejspodnějších vrstev pokožky (epidermis), kde je její efekt proti projevům stárnutí nejdůležitější.

 

Exktrakt z černého kaviáru - pro své výjimečné účinky na omlazení pleti je velmi vyhledávaný a žádaný. Se silnou přírodní biologickou aktivitou převyšuje účinky běžně využívaných kosmetických složek. Vysokým obsahem mastných kyselin omega 3 a omega 6, aminokyselin, vitamínů a blahodárných proteinů dodává pokožce dokonalou a bohatou výživu. Tento vzácný extrakt je významným omlazujícím činitelem při redukci vrásek.

 

Omlazující sérum BIO-PHASE2 Hyaluron & Caviar, 30 ml

 

Účinky Bio-Phase2 Hyaluron & Caviar:

 

Pro koho je sérum vhodné?

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, pro pleť s prvními známkami stárnutí. Ideální je pro zralou a stárnoucí pleť, pro povadlou a ochablou pleť s jemnými i hlubokými vráskami. Pro unavenou pleť s kruhy pod očima. Vzhledem ke svému hypoalergennímu složení  je vhodné i pro pokožku citlivou, i s projevy akné. 

 Omlazující sérum BIO-PHASE2 Hyaluron & Caviar, 30 ml

 

Použití

Malé množství koncentrovaného séra (1-3 kapky) nanášejte na odlíčenou a očištěnou pleť; také na krk i dekolt. Jemně vmasírujte konečky prstů, především na vrásky a výrazové linky. Po aplikaci séra můžete nanést oblíbený pleťový krém nebo olej, či make-up. Doporučujeme aplikovat zejména večer, aby sérum mohlo působit během nočního odpočinku. Aplikujte také kdykoli dle potřeby pro rychlý lifting - před společenskou akcí.

 

Omlazující sérum BIO-PHASE2 Hyaluron & Caviar, 30 ml



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace