pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechce se vám nikam chodit ani volat, ale přesto chcete zhubnout a být zdravější? Odborník vám poradí, jaké potraviny vám budou vyhovovat, jak si je připravovat, když třeba během dne nemáte čas, čím nahradit oblíbené pochutiny či jak kompenzovat množství přijatých tuků a cukrů. Rozbor má za cíl podpořit vaše aktivity v hubnutí. Jde vlastně o důkladnou konzultaci, která probíhá online.

 

Online sestavení jídelníčku na hubnutí na 3 měsíce

 

Rozbor je sestaven dietologem. Obsah rozboru a hodnocení vašich celodenních aktivit se vztahem k přijaté potravě se samozřejmě orientuje směrem, který je pro vás vhodný a zároveň reálný.

 

Online sestavení jídelníčku na hubnutí na 3 měsíce

 

Aby vám mohl být sestaven detailní jídelníček na míru, je nutné, aby o vás dietolog věděl určité nezbytné informace - o vašem současném stravování, typ zaměstnání, tělesné údaje (váha, výška, věk atd.), nemoci a vrozené dispozice. Ze všech těchto informací vám sestaví skvělý jídelníček a navíc dostanete i dárek v podobě láhve Vapur.

 Online sestavení jídelníčku na hubnutí na 3 měsíce



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace