pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Premiéra Bizetovy Carmen v Paříži se v roce 1875 nesetkala s úspěchem. Teprve osm let po Bizetově smrti nastoupila Carmen svou vítěznou cestu na operní pódia a od té doby se stala jednou z nejhranějších světových oper. Libretisté Henri Meilhac a Ludovic Halévy se inspirovali krásnou a lehkomyslnou Carmen, jejíž přelétavý život končí rukou odmítnutého milence a vytvořili z ní působivou tragédii oslnivého španělského koloritu.

 

Operně baletní představení To nejlepší z Carmen v Praze

 

Divadlo Hybernia, kde se baletní představení koná, se nachází v samém středu Prahy na Náměstí Republiky v sousedství Obecního domu, naproti historické Prašné bráně Starého města. Je impozantní součástí kulturního centra Prahy a velmi dobře dostupné městskou hromadnou dopravou, zejména metrem.


Operně baletní představení To nejlepší z Carmen v Praze 

Divadlo Hybernia je multifunkční divadlo s moderně koncipovaným a vybaveným divadelním sálem odpovídajícím náročným požadavkům muzikálových produkcí. Nabízí vám plně klimatizovaný sál s 960 pohodlnými místy, včetně 80 komfortních křesel na balkoně.

 

Operně baletní představení To nejlepší z Carmen v Praze


Termíny



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace