pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Při představě, že by mělo z kombinace miniaturního špuntu a barevného kamínku vzniknout něco praktického, co by navíc mohlo být ozdobou, si asi každý bude nejprve ťukat na čelo. JackGems vás ale rychle vyvedou z omylu. Nevšední dekorace pro telefon a zároveň úžasná ochrana, budete zírat.

 Originální ochrana a dekorace pro telefon JackGems

 

Mobilní telefony, tablety, MP3 přehrávače,… všechny tyto věci se již staly nedílnou součástí každodenního života a jsou velmi důležité. Zároveň jsou ale velmi drahé, tak proč s nimi nezacházet s trochou respektu? Ochraňte je před prachem, nečistotami a bakteriemi s pomocí JackGems, které jednoduše zapojíte do konektoru pro sluchátka.

 Originální ochrana a dekorace pro telefon JackGems

 

Nemusíte se bát, že by JackGems nějak ovlivnily funkčnost telefonu nebo tabletu. Vše bude fungovat jako obvykle,… telefon bude zvonit a vy můžete přijímat hovory jako kdykoli jindy.

 

JackGems jsou k dispozici v 8 ohromujících barvách: červená, modrá, růžová, fialová, žlutá, zelená, oranžová a clear. Vyberte si svou oblíbenou nebo dejte dohromady všechny a slaďte je tak každý den s vaším oblečením.

 Originální ochrana a dekorace pro telefon JackGems



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace