pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ruce jsou vaší vizitkou ve společnosti. Dnes je standardem žen i mužů řádně se o ně starat. Pokud nemáte dobrý pocit z roztřepených a zlomených nehtů a pokožky vašich rukou a chcete vypadat vždy krásně, zajděte na návštěvu do studia BaSe Cosmetics v Praze.

 

Čekají tam na vás hned tři procedury pro dokonalé ošetření rukou a první z nich bude profesionální manikúra, během které započne vaše zasloužená relaxace.

 

Ošetření rukou v pražském studiu BaSe Cosmetics

 

Jako druhý na vás čeká parafínový zábal, což je velmi příjemná a účinná aplikace teplého kosmetického parafínu na ruce. Namáhaná pokožka při něm intenzivně regeneruje. Při aplikaci zábalu dochází k významnému kosmetickému efektu, kterého se dosahuje zvýšeným prokrvením pokožky v důsledku jejího prohřátí, za současného zajištění neprodyšnosti po dobu zábalu.

 

Působením teplého parafínového zábalu se zvyšuje tonus kůže, prokrvení kůže a zrychluje se látková výměna v pokožce. Pokožka je po aplikaci měkká, vláčná a vypnutá.

 

Ošetření rukou v pražském studiu BaSe Cosmetics

 

Nakonec přijde na řadu SPA procedurou rukou ve třech krocích:

  1. Zvlhčení pokožky destilovanou vodou aplikovanou z rozprašovače a osušení papírovým ručníkem
  2. Nanesení peelingu Tian De a zapracování do pokožky jemnou masáží, peeling je opět odstraněn nanesením destilované vody z rozprašovače a otření zbytků peelingu z pokožky papírovým ručníkem
  3. Závěrečné ošetření se provádí nanesením speciálního změkčovacího krému na pokožku Tian De spojené s vmasírováním krému. Celá procedura trvá asi 30 minut.

 

Ošetření rukou v pražském studiu BaSe Cosmetics



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace