pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

U Staronové synagogy na Starém Městě se v každou roční dobu tlačí davy lidí, které si přejí vyslechnout tajemný příběh o Golemovi. Tato známá židovská mystická postava je datována do rudolfinské doby.

 

Outdoorová týmová hra Legenda o Golemovi v Praze

 

Jeden pražský rabín údajně stvořil Golema, aby tak ochránil židy před pogromy, které byly za vlády Rudolfa II. velmi krvavé. Vydejte se i vy po stopách této legendy a poznejte židovské město, kde se tento záhadný příběh odehrává.

 

Outdoorová týmová hra Legenda o Golemovi v Praze

 

Možná se vám pak podaří rozluštit anagram na rabínově náhrobku, který obestírá závoj tajemství. Nápis na něm si prý sestavil sám a zašifroval do něj magickou formuli, pomocí které lze Golema opět oživit. Hra začíná před Městskou knihovnou v Praze na Mariánském náměstí, poblíž stanice metra Staroměstská.

 

Outdoorová týmová hra Legenda o Golemovi v Praze

 

O co jde?

Čeká vás outdoorová aktivita, při které budete v týmu až pěti lidí řešit sérii hádanek. Do svého mobilu si stáhnete mobilní aplikaci, která je zdarma a začnete hledat první umístění úkolu. Postupným a správným zodpovězením se dozvíte, kde se nachází další otázka. Největší zábavu zažijete, když budete hrát proti sobě s více týmy. Mobilní aplikace s GPS pak zabezpečí, že jste na správné cestě a směřujete k cíli.

 

Outdoorová týmová hra Legenda o Golemovi v Praze

 

Budete-li v koncích, máte k dispozici hned několik nápověd. Za každou použitou nápovědu vám bude připočten určitý trestný čas navíc. Cílem hry je vyřešit všechny hádanky v co nejkratším čase. Aplikace zobrazuje skóre všech týmů v reálném čase, takže všichni mohou on-line sledovat, u jaké hádanky jednotlivé týmy právě jsou a jaké je aktuální pořadí.

 

Outdoorová týmová hra Legenda o Golemovi v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace