pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

P-shine manikúra je čistě přírodní technika úpravy nehtů. Nehty jsou ošetřovány speciální pastou, která leští a vyživuje zároveň. Malé brusné částečky zahladí všechny nerovnosti na povrchu nehtů a takto zaleštěné nehty jsou chráněné vůči vnějším vlivům jako je voda, saponáty atd.

 

P-Shine manikúra v salonu Beauty Style Brno

 

To, čím tato technika doslova převálcovala jiné metody péče o nehty, je přirozený vzhled a příznivý vliv na zdraví nehtů.

 

P-Shine manikúra v salonu Beauty Style Brno

 

Kompletně celá metoda je založená na přírodních produktech jako je včelí vosk, mateří kašička, křemičitá hlinka nebo prášek z lastur. Je to způsob, jak pečovat o ruce ženy, která touží mít nehty na pohled dokonalé a zdravé. Výsledek předčí klasickou manikúru s použitím bezbarvého laku.

 

P-Shine manikúra v salonu Beauty Style Brno

 

Způsob jakým je metoda aplikována, podporuje navíc prokrvení a růst nehtů. Přitom dochází i ke zpevnění a ochraně povrchu jako takového. Tím je nehet chráněn proti běžným vnějším vlivům. Je to ideální metoda v případě, že jsou vaše nehty lámavé, špatně rostou nebo jsou roztřepené.

 

P-Shine manikúra v salonu Beauty Style Brno



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace