pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dopřejte své pokožce krásný bronzový vzhled i mimo letní sezonu! Vyzkoušejte horizontální solárium Sportarredo Holiday 45, které díky malé vzdálenosti UV zářičů od pokožky umožňuje maximální využití opalovacích účinků.

 

Permanentka až na 240 minut do solária v Praze

 

Výkon solária je 400 W. Není to tedy turbo, a tím pádem je opalování v tomto soláriu šetrnější a trvalejší. Solárium je od 8. 8. 2015 osazeno novými špičkovými opalovacími trubicemi Max Warp Longlife X-PRESS Plus 80/100 W – UWA záření 0,16 W/m2 s životností 800 hodin, které jsou vyrobeny dle nejpřísnějších norem EU – UVA záření max. 0,3 W/m2.

 

Permanentka až na 240 minut do solária v Praze

 

Intenzivnější opálení obličeje umožňují vysokotlaké výbojky 610 W. Solárium je vybaveno výkonným tělovým ventilátorem, digitálním časovačem a rádiem. Opalovací doba je nastavena po 6 minutách s maximální dobou 24 minut. To znamená, že opalovat se můžete 6, 12, 18 nebo 24 minut vkuse.

 

Permanentka až na 240 minut do solária v Praze

 

Kromě opálení pokožky dochází ke zlepšení proudění krve a solárium má často léčebný efekt na krevní oběh a nervový systém. Aktivuje fyzickou výkonnost a posiluje imunitní systém, navíc při procesu absorpce UV záření dochází i k tvorbě vitamínu D3. Jeho prostřednictvím je zajišťováno zásobování kostí a orgánů vápníkem.

 

Permanentka až na 240 minut do solária v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace