pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Sexy čokoládová pokožka, prohřátí celého těla a drahocenné minuty úžasné relaxace. To, a ještě mnohem víc vás čeká v soláriu Ergoline.

 

Solária se používají pro přípravu před pobytem na otevřeném slunci, ale stejně tak pro udržení nádherně snědé pokožky přes zimní období, kdy si tolik sluníčka neužijete. V neposlední řadě si v soláriu vychutnáte také příjemnou relaxaci a prohřátí těla.


Permanentka do solária Ergoline v hodnotě 1 000 Kč

 

Solárium vám pomůže získat dlouhodobé opálení a udržovat již vytvořené opálení z dovolené. Turbo solárium ERGOLINE 600 je vhodné pro rychlé opálení již předopálené či méně citlivé pokožky.

 

Předností je intenzivnější opalování s dlouhotrvajícím efektem. Soláriu nechybí ani technologie pro optimalizované rozdělení UV světelných zdrojů.

 

Permanentka do solária Ergoline v hodnotě 1 000 Kč

 

Inteligentní ventilační systém automaticky zajišťuje správné klima. Intenzita ventilace se sice trvale přizpůsobuje rostoucím teplotám v soláriu, dle vašeho přání lze však také libovolně regulovat.

 

Permanentka do solária Ergoline v hodnotě 1 000 Kč

 

Provozovny:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace