pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud byste si rádi zacvičili, ale nechcete navštěvovat klasická obrovská fitness centra, právě PeVan Life Gym Prague pro vás bude to pravé. Na rozdíl od nich se totiž snaží přiblížit každému zákazníkovi a zařídit mu takový komfort, aby se tam pokaždé rád vracel.

 

Permanentka na 10 vstupů do PeVan Life Gym v Praze

 

Trénovat vás zde bude kulturistická špička Petr Vaniš, který povede i kruhové tréninky pro ženy i muže. Kromě toho můžete navštívit také lekce jumpingu.


V plně vybavené posilovně s plochou 350 m2 se nachází široké spektrum kvalitních posilovacích strojů vhodných pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií, které vám pomohou procvičit všechny svalové skupiny.

 

Permanentka na 10 vstupů do PeVan Life Gym v Praze

 

Jumping® je originální cvičení v oblasti fitness průmyslu. Léty prověřený aerobní program na patentovaných trampolínách působí prakticky na všechny systémy lidského těla a je určen pro všechny generace tak, aby zábavnou formou pomáhal zlepšovat fyzickou a psychickou kondici a rovnováhu.

 

Permanentka na 10 vstupů do PeVan Life Gym v Praze

 

Kruhový trénink je metoda posilování, která je zvláště vhodná pro větší skupiny cvičících. Umožňuje to fakt, že se určí několik stanovišť, na kterých se postupně všichni cvičící vystřídají, v jeden okamžik však každý cvičí na jiném stanovišti.

 

Permanentka na 10 vstupů do PeVan Life Gym v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace