pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Toužíte po jemné a hebké pokožce bez chloupků? Rychlou a efektivní metodou, jak toho docílit, je ošetření permanentním epilačním IPL světlem. Během několika ošetření docílíte svého vysněného cíle a žádné chloupky už vás trápit nebudou.

 

Permanentka na 5+1 kompletních IPL ošetření v Praze

 

Během ošetření paprsek IPL světla vyhledává pigment a zničí tak chloupek v samotném kořínku. Světelný záblesk zničí kořínek pouze tehdy, je-li v růstové fázi, kdy obsahuje nejvíce pigmentu. Tato růstová fáze probíhá u každého chloupku na těle v jiné době, a proto je vhodné ošetření opakovat několikrát v rozmezí 4 až 6 týdnů. Jen tak docílíte opravdu hladké pokožky.

 

Permanentka na 5+1 kompletních IPL ošetření v Praze

 

Tato metoda pracuje na bázi selektivní fototermolýzy, během které je laserové světlo pohlcováno pigmentem v chloupku až ke kořínku, díky čemuž ho zahřeje na extrémně vysokou teplotu a následně ho spálí bez poškození okolní pokožky. Právě z toho důvodu se jedná o jednu z nejúčinnějších metod laserové epilace. Celé ošetření se provádí unikátním přístrojem Bodyepil.

 

Permanentka na 5+1 kompletních IPL ošetření v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace