pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Udělejte něco pro sebe a dostaňte své tělo do formy! Vyzkoušejte přístroj VacuShape a zbytek dožeňte lymfodrenážemi. Budete možná překvapeny, jak dobře vám ve vlastním těle bude bez faldíků a pomerančové kůže.

 

5x vstup na VacuShape a 5x lymfodrenáž v Praze

 

VacuShape je podtlakový aerobní přístroj. Nejde ani tak o cvičení, je to spíše příjemná 30minutová chůze se sledováním televize nebo vašeho oblíbeného filmu. Navíc můžete cvičit třeba s kamarádkou, která bude chodit ve vlastním VacuShape vedle vás.

 

5x vstup na VacuShape a 5x lymfodrenáž v Praze

 

U chůze v přístroji VacuShape se jedná o pohyb ve vakuu. Při tomto pohybu se nejen spalují tuky, ale odbourává se i celulitida a zlepšuje fyzička, a to 3krát rychleji než u běžného o cvičení. Problémové partie se nachází v podtlakové kabině, kde dochází k aktivaci nejen metabolismu tuků, ale i lymfatického systému, který zajišťuje lepší odvádění metabolických zplodin.

 

5x vstup na VacuShape a 5x lymfodrenáž v Praze

 

Lymfodrenáž je masáž, která má za úkol obnovit a zvýšit oběh lymfy. Tudíž navozuje správnou funkci lymfatického systému. Lymfodrenáž se užívá jednak při léčbě otoků, ale také zlepšuje stav pokožky, zrychluje metabolické procesy, slouží k detoxikaci těla a k prevenci vzniku křečových žil či celulitidy. Pomáhá také k rychlejší regeneraci po fyzické zátěži, turistice či sportu.

 

5x vstup na VacuShape a 5x lymfodrenáž v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace