pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když budete chtít příště utíkat od okolního světa a dopřát si chvilku jen pro sebe, zamiřte do pražského studia Ve Dvoře. Tam vás totiž přivítá regenerační specialista Milan Koutný, který vám díky své 27leté praxi pomůže zapomenout na všechny starosti.

 

Permanentka na 5 ošetření pohybového ústrojí v Praze

 

Jedná se o spojitost masáží v jeden celek (rehabilitační masáž, ABS-antiblok systémová masáž a lávová masáž). Seance a terapie vychází z DT (dispoziční terapie) a EFT (technika emoční svobody, novodobá psychologie).

 

Masáže odstraňují následky psychické, uleví se při bolestech hlavy, krční, hrudní a bederní páteře, svalů, šlach a úpon. Napomůžou správnému dýchání a držení těla, odbourávají stres, uvolňují a zlepšují psychiku.

 

Permanentka na 5 ošetření pohybového ústrojí v Praze

 

Dispoziční terapie spočívá v komunikaci s vaším vyšším já. Zbavuje problémů rodinných, partnerských, společenských, pracovních, tak i fyzických, psychických a sociálních bolestí. Naladíte se na stav mysli, který vám pomůže vybírat správné způsoby myšlení i konání směřujícímu k vašemu cíli. Cílem je podpořit vás do původního nastavení systému, a to na všechny úrovně.

 

Permanentka na 5 ošetření pohybového ústrojí v Praze

 

Technika emoční svobody je nové pojetí psychologie, kdy se v rámci terapie, či pochopení problémů, mění vnitřní energie člověka, jeho vnímání, postoje a jeho pocity. Energetická psychologie připouští, že člověk má svoji energii, a že ji může změnit každý.

 

Problém je v těle uchován ve formě energie. Změníte-li tuto energii, stává se problém minulostí. Terapie je na úrovni fyzična, psychična, duševna, duchovna, tělesna a těla. Obě tyto terapie jsou bezbolestné, sedí se a jste oblečeni.

 

Permanentka na 5 ošetření pohybového ústrojí v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace