pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jistě to znáte – ráno vstanete z postele a vaše kroky vedou rovnou do koupelny. První pohled do zrcadla zpravidla nebývá příliš optimistický a možná vás právě proto už nejednou napadla myšlenka: „Kéž bych měla nějaké obočí, které by nepotřebovalo denně zvýrazňovat.“ No a proč ne? Vaše přání splní právě permanentní make-up.

 

Permanentní make-up obočí v pražské klinice To-Well

 

Zákrok je prováděn za použití lokálních anestetik. Po nanesení se vyčkává 30 minut, aby anestetika mohla účinně působit, a v tu chvíli máte dostatek času na konzultaci a poradenství. Poté se anestetika setřou a chirurgickou fixou se nanese kontura make-upu. To se provádí do chvíle, než budete maximálně spokojená.

 

Permanentní make-up obočí v pražské klinice To-Well

 

Po odsouhlasení se už přechází k samotné aplikaci permanentního make-upu, která kopíruje předkreslený a odsouhlasený tvar. Aplikace se provádí jednorázovými cartridgemi, ve kterých jsou jehly určené přímo k aplikaci make-upu. Proto nehrozí zanesení infekce do tetovaného místa.

 

Permanentní make-up obočí v pražské klinice To-Well

 

Barvy na permanentní make-up jsou složeny tak, aby po 2–4 letech pomalu vymizely. Samozřejmě je to věc individuální, důležité faktory jsou stáří, typ pleti a například i nadměrné slunění, při kterém barvy blednou.

 

Specialisté vás rovněž přesně poučí, jak se chovat a co dělat či naopak nedělat příštích několik dnů do úplného vyhojení stroupků.

 

Permanentní make-up obočí v pražské klinice To-Well



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace