pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Podle Americké akademie kosmetické stomatologie spojuje většina Američanů zdravé a bílé zuby s úspěchem v lásce a podnikání. Na šperky a módní doplňky většina lidí nedá dopustit, ale pravdou je, že nic neosvěží váš vzhled více než jasný, bílý úsměv.

 

Peroxidové bělení zubů Beyond v Praze

 

Krásný, bílý úsměv je jedna z prvních věcí, které si všimnete, když někoho potkáte. Mnoho lidí si uvědomuje, že bělejší úsměv je poměrně snadný způsob jak vypadat mladší a atraktivnější. A dosáhnout tohoto cíle ještě nikdy nebylo jednodušší.

 

Peroxidové bělení zubů Beyond v Praze

 

Bělení zubů trvá 30 až 45 minut (včetně přípravy a návštěvy zubní ordinace) a k jeho provedení se používá nejnovější systém ordinačního bělení od amerického výrobce Beyond. Celý proces bělení zubů spočívá v řízené aplikaci bělících gelů na povrch zubů. Pronikáním gelu pod povrch se chemicky rozkládají usazené pigmenty. Světelné záření zvyšuje účinek gelů a urychluje proces bělení zubů.

 

Peroxidové bělení zubů Beyond v Praze

 

Procedura je bezpečná, jelikož během ní nebudete vystaveni UV záření a vysoké teplotě, která může způsobit popáleniny měkkých tkání v ústech, zvýšení citlivosti zubů nebo dokonce vzniku křídových skvrn na povrchu zubů, či poškození zubní dřeně.

 

Peroxidové bělení zubů Beyond v Praze

 

Systém Beyond™ Polus® na bělení zubů obsahuje systém pro filtraci světla, který vstřebává nebezpečné tepelné a ultrafialové záření a zajišťuje tak při procesu bělení zubů vaše pohodlí a bezpečnost.

 

Peroxidové bělení zubů Beyond v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace