pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kdo v životě netoužil být pilotem? Vyzkoušet si ten neskutečný pocit ovládat svůj pohyb v trojrozměrném prostoru a z ptačí říše zároveň vidět svět pohledem, který se jen tak každému nenaskytne. Jen ti, co si to skutečně vyzkoušeli, mohou potvrdit, jak obrovský rozdíl to je ve srovnání s cestováním dopravním letadlem na dovolenou.

 

Pilotem na zkoušku na 20 nebo 30 minut v Příbrami

 

Po příchodu k letadlu vás pilot nejprve seznámí s letadlem, po usednutí do kokpitu i s jeho vybavením a stručně vás seznámí s tím, jak se letadlo ovládá. Poté spustí motor a následně budete rolovat na místo startu, to vše s komentářem pilota. Po vzletu vás pilot seznámí s řízením letadla.

 

Poletíte jedním z následujících letadel:

 

Pilotem na zkoušku na 20 nebo 30 minut v Příbrami

 

Pilot s vámi vyzkouší stoupavý a klesavý let, zatáčky doleva a doprava o 360° apod. Popíše a vysvětlí proceduru přiblížení a přistání. Po přistání se vrátíte do odbavovací místnosti, kde za své snažení budete odměněni certifikátem s vaším jménem.

 

Pilotem na zkoušku na 20 nebo 30 minut v Příbrami

 

Letecká škola SKY academy byla založena s cílem poskytovat zejména výcvik soukromého pilota (tzv. Private Pilot Licence neboli PPL) a dále rozvíjet letecké dovednosti nejen soukromých pilotů, ale i vybudovat základy pro dráhu profesionálního pilota.

 

Pilotem na zkoušku na 20 nebo 30 minut v Příbrami

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace