pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trápí vás vaše pytle pod očima nebo to, že s přibývajícím věkem klesají vaše víčka dolů a mění tak svůj tvar? Vyřešte tento problém jednou provždy plastickou operací!

 

Výsledek operace je patrný téměř okamžitě. Pokud u vás dochází k poklesu víček nebo se tvoří tzv. pytle pod očima, doporučují lékaři plastiku očních víček provést co nejdříve. Výsledky jsou pak výrazně lepší a s trvalejším efektem. Nejčastěji se operace víček provádí u klientů starších 35 let, ale v některých případech i dříve.

 

Plastická operace horních nebo spodních víček v Plzni

 

Úvodní konzultace s operujícím lékařem, kterou máte zdarma, je velice důležitá. Je nutné si otevřeně promluvit o důvodech operace a konzultovat, zda je pro vás vhodné provést zákrok na všech čtyřech víčkách nebo pouze na horních či dolních. Lékař vám také vysvětlí celý postup operace očních víček včetně způsobu anestézie. Nebojte se na cokoliv zeptat, zvláště pokud máte jakékoliv pochybnosti.

 

Plastická operace horních nebo spodních víček v Plzni

 

Před operací není vhodné užívat léky jako je Acylpyrin, Aspirin, Alnagon či Mironal, které mohou způsobit zvýšené krvácení během operace i po ní.

 

V průběhu prvních týdnů mohou být jizvičky, které jsou velice jemné a nenápadné, lehce zarůžovělé. Postupem času se však zcela odbarví a stanou se tak laickým okem téměř neviditelné. Operaci víček není ve většině případů nutné opakovat. Trvalost výkonu je velice individuální, závisí na životosprávě a kvalitě kůže.

 

Plastická operace horních nebo spodních víček v Plzni



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace