pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vaše dítě si už nemusí hrát s plastovou napodobeninou mobilu. Místo toho může vyzkoušet tuto absolutní novinku na trhnu, která nemá v ČR konkurenci. Dětský mobil využívá konvenční sim karty všech operátorů. Menu je v češtině a umí přepínat mezi dvěma režimy - dospělý a dětský.

 

Plně funkční mobil pro malé děti

 

V dětském módu je jednoduše ovladatelný, dítě nemusí umět číst. Zavolá až na čtyři čísla jedním stiskem klávesy. V rodičovském módu funguje jako ostatní telefony. Svým konceptem chrání dítě před nevyžádanými hovory a sms. Také chrání vaši peněženku díky možnosti ovlivnit volaná čísla, délky hovorů a sms.

 

Plně funkční mobil pro malé děti

 

Navíc vyhledává polohu dítěte pomocí GPS - pošlete SMS - kde je? Odpoví např. VE ŠKOLCE. Umožňuje dálkové ovládání pomocí telefonu rodičů např. uzamknutí při ztrátě nebo krádeži. Získáte přehled o pohybu dítěte - můžete si nastavit zasílání sms při změně místa - např. OPUSTIL JSEM ŠKOLKU. Nastavíte komu může dítě volat, jak dlouho a kdo může hovořit s vaším dítětem.

 

Plně funkční mobil pro malé děti

 

Proč koupit tento mobilní telefon:

 

Plně funkční mobil pro malé děti

 

Technické parametry:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace