pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Představte si situaci, že máte „home office“ a za žádnou cenu se vám nechce z vyhřáté postele. Mít notebook na stehnech není příjemné a navíc se do něj dostává spousta prachu z peřin. Jediným řešením je tedy podložka s měkkým polštářkem.

 

 

Skvěle poslouží jako stoleček pod notebook nebo až vám partner nachystá snídani do postele. Má totiž také otvor pro skleničku. Podložku si rychle oblíbíte a bude vaším nejoblíbenějším doplňkem v posteli. Snad nebude protějšek moc závidět.

 

Podložka pod notebook s polštářem a lampičkou

 

Zejména při čtení svých oblíbených časopisů a knih oceníte vestavěnou LED lampičku, ke které jsou potřeba 2 AAA baterie (nejsou součástí). Podložka je z jedné strany pevná a stabilní, z druhé má měkký polštářek, aby vás netlačila na nohou. Vaše kolena se promění v pracovní plochu, na které si budete moci také sepsat nejrůznější poznámky, aniž byste vylezli z postele.

 

Podložka pod notebook s polštářem a lampičkou

 

Rozměry: 40,5x35,5x3,5 cm



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace