pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nějaký ten gel ve vlasech může udělat pěknou parádu. Stejně tak načechrané ale bude i vaše prádlo, když na něj hodíte ten správný gel. Na výběr máte hned ze dvou pracích gelů – Persil Gold a Ariel Actilift.

 

Persil Gold

Univerzální prací gel Persil Gold je určen pro praní bílého a stálobarevného prádla. Persil gel se díky své konzistenci dobře rozpouští ve vodě, proniká hluboko do vláken oděvů, a tak účinně odstraňuje nečistoty.

 4x 3 litry pracího gelu Persil Gold a Ariel Actilift

 

Zvýšený obsah aktivních látek zajišťuje dokonalý prací výkon již při nízkých teplotách. Na zvlášť odolné skvrny lze nanést menší množství gelu před samotným praním, čímž se zvýší jeho účinnost. Výrobce: Německo.


Ariel Actilift

Výjimečný prací gel Ariel Actilift představuje koncentrovanou prací sílu pro bílé i barevné prádlo. Odstraňuje nečistoty i při teplotě 30 °C, čímž šetří energii. Prádlo navíc nemusíte předpírat ani namáčet, šetříte tak cennou vodu! Při lokálním silném znečištění lze nanášet přímo na skvrny. Výrobce: Belgie.

 

4x 3 litry pracího gelu Persil Gold a Ariel Actilift



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace