pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pohodlný sedací vak je jako stvořený na večerní relaxování, čtení knížek a časopisů, sledování televize či odpolední zdřímnutí. Lenošník si vás jednoduše získá a stane se neodmyslitelným miláčkem vaší domácnosti.

 

 

Bohužel ale musíte počítat s následky. Vak bude ve vaší domácnosti jedním z nejvytíženějších míst, ale však to znáte, kdo dřív přijde, ten dřív sedí, leží nebo klečí – to už záleží jen na vás, jakou zvolíte polohu, protože vak je polohovatelný. Vak se lehko udržuje v čistotě, jelikož jde o pevný voděodolný materiál. Je vhodný také do exteriéru.

 

Pohodlný sedací vak Lenošník v 16 barvách

 

Specifikace:

 

Pohodlný sedací vak Lenošník v 16 barvách

 

Jelikož používáním sedacího vaku dochází k přirozenému úbytku granulátu, můžete si přes zipy regulovat náplň sedacího vaku podle potřeby. EPS granulát do sedacích vaků je také možné zakoupit a to v různém množství: 100, 200 nebo 300 litrů. Granule mají rozměr 3–5 mm.

 

Vybírat můžete z následujících barev: žabí sliz NC1, zelená NC2, bílá NC3, žlutá NC4, fialová NC5, modrá NC6, tyrkysová NC7, tmavomodrá NC8, oranžová NC9, růžová NC10, červená NC11, malinová NC12, sivá NC13, černá NC14, hnědá NC15, slivková NC16.

 

Pohodlný sedací vak Lenošník v 16 barvách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace