pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Masivní postel Viktor a PUR pěnová matrace je důkazem toho, že nemusíte utrácet desetitisíce, abyste si mohli užívat kvalitního poležení. Postel je vyrobena z borového masivu a dodává se ve 4 odstínech laku (bezbarvý, dub, olše, ořech), díky čemuž ji není problém sladit se zbytkem interiéru.

 

Postele z borového masivu v několika velikostech

 

Použitý materiál a promyšlená konstrukce jsou zárukou pevnosti, stability a odolnosti celé postele. Součástí postele je i kvalitní rošt, který se skládá z 12 prkenných latí.

 

Na výběr máte nejen pět různých rozměrů postele, ale především si můžete zvolit, zda chcete pouze postel s roštem nebo rovnou i s pohodlnou matrací.

 

Postele z borového masivu v několika velikostech

 

Pěnová matrace z polyuretanu je pohodlná, trvanlivá a také hygienická. Na tom má zásluhu i použitý kvalitní prošívaný potah, který je pratelný. Tato matrace vám zaručí poklidný a kvalitní spánek. Jádro matrace je vyrobeno z kvalitní tepelně zpracované PUR pěny, která zajistí dostatečný komfort při používání. Matrace je střední tuhosti, a proto vyhovuje nejširší vrstvě spotřebitelů.

 

Postele z borového masivu v několika velikostech

 

Cena moření za olše, dub, ořech (dle rozměrů):



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace